Yritysperhe

Yritysperheemme tarina

Yritysperheemme tarina alkoi vuonna 2013 Jean-Francois ja Darja Flognyn käsissä Kolin Ryynäsestä, josta onkin jo ehtinyt kasvaa yksi Pohjois-Karjalan tunnetuimmista gastropubeista. Vuosien kuluessa yritys on kasvanut toisella ravintolalla (Kolin Satamaravintola). Oma panimomme on tuottanut juomien ystäville maisteltavaa jo muutaman vuoden. AuroraHutit tulivat mukaan majoitusvaihtoehdoksi syksyllä 2020 ja Kolin Aamurannan lomahuvilat kesällä 2022.

Tervetuloa tutustumaan meihin Kolille!

Yritysperheemme taipuu moneksi

 

Paikallista ruokaa ja palveluja

Yritysperheemme tarjoaa paikallisesti tuotettua ruokaa ja palveluja. Ravintolamme palvelevat sinua Kolin kylällä ja Pielisen rannalla.

Elämyksellistä majoitusta

Meillä on mistä valita. Voit majoittua viihtyisissä ja tyylikkäissä mökeissä tai viettää yösi AuroraHut lasi-iglussa joko laineiden keinunnassa tai järven jäällä tähtitaivaan alla.

Monipuolisia aktiviteetteja upeisiin kohteisiin

Aktiviteettitarjonnastamme voit valita niin Kolin suosituimmista kuin vähän tuntemattomammistakin kohteista. On valintasi mikä tahansa, Kolin kohteet ovat ehdottomasti näkemisen ja kokemisen arvoisia.

Illan kruunaavat pienpanimomme tuotteet

Päivän päätteeksi voit maistella oman pienpanimomme, Kolin Panimon tuotteita.

 

Kolin Satamaravintola

Kolin Satamaravintola palvelee aivan Pielisen rantaviivalla Kolin satamassa. Katetulla terassillamme nautit säältä suojassa vaikkapa maittavia ja tuoreita kalaherkkuja suoraan Pielisestä.

Kolin Ryynänen

Kolin Ryynänen on jo kahdeksan vuoden ajan elävöittänyt Kolin kylää ravintolapalveluillaan ja majoittanut matkaajia 1800-luvulta peräisin olevassa aitassa.

Kolin Panimo

Kolin Panimo tarjoaa pohjoiskarjalaisia makuja. Keräämme omenat siideriimme vain lähiseudulta ja oluemme kasvattavat jatkuvasti suosiotaan.