Aittamajoitus B&B

— Majoituksemme—

HUOM! Kolin Ryynäsen aittamajoitus on suljettuna 23.10.2022 alkaen. Ilmoitamme kotisivullamme ja facebookissa majoituksen aukeamisesta heti kun se on mahdollista.

Loistavana majoitusvaihtoehtona remontin ajan toimivat viihtyisät Kolin Aamurannan mökit, jotka varaat kätevästi majoitusten kotisivultamme: www.tasteofkoli.fi

KOLIN AAMURANTA: Modernia mökkeilyä huippusijainnilla!

Modernit ja hyvin varustellut lomamökit vain reilu kilometri Kolin kylältä ja Ryynäseltä. Valaistulle ladulle pääset vain parin sadan metrin päästä ja kansallispuiston polut löydät aivan lähistöltä.

Neljä erillistä mökkiä ja Aamuniitty-paritalohuoneisto toivottavat sinut tervetulleeksi Pielisen rannalle! Voit varata myös rantasaunan ulkoporealtaalla. Mökkiläisten käytössä myös oma grillikota rannassa.

KOLIN AAMURANTA: Modernia mökkeilyä huippusijainnilla!

AURORAHUT: Igluveneet Pielisen aalloilla

Igluvenemajoitukseen sisältyvät lakanat ja pyyhkeet sekä valmiiksi pedatut sängyt ja saunavuor Satamaravintolan saunassa. Aurora Hutissa käytössä oma wifi ja kuumia juomia. Hutit sijaitsevat sulan maan aikaan Pielisen vesillä ja talvikaudella jään päällä. Ainutlaatuinen kokemus!

AITTAMAJOITUS: Aittamajoituksemme on poissa asiakaskäytöstä vuoden 2023.  

VARAA MAJOITUKSESI TÄÄLTÄ: